Im siiiinging in the sun

Efter intervjun idag passade jag på att möta en vännina på stan och gå en snabb runda…. Just nu pågår en sjukt bra realisation hos MQ… iaf i city i Jönköping. Har du vägarna förbi så kika in. Jag fyndadde en Friss & Company plånbok för bara 100 kr! Hundra kronor. H-u-n-d-r-a-k-r-o-n-o-r. Gaaaaalet billigt! Har dessutom letat efter solbrillor hela sommarn eftersom mina gamla har gått sönder (råkade trampa på dem haha fråga inte!) Gav upp letandet när solen ändå aldrig var framme men idag hitta jag ett par på rean hos Åhléns… Kommer nog aldrig använda dem ändå, någon som vill ha dom? Hihi…

En reaktion till “Im siiiinging in the sun

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s