Fredrik Ljungberg hjärta Elena Paparizou

Jag hittade ett riktigt roligt test som visar vilken kändis som passar en bäst. Efter varje fråga man svarar på, elimineras en kändis. Efter att ha eliminerat Alexander Skarsgård, Mikael Persbrandt och Martin Stenmark väntade jag mig det värsta… MEN HALLÅ JAG FICK FREDRIK LJUNGBERG! Kan erkänna att jag varit lite halvkär i honom som yngre hahaha… anyway, kul test, you should try it!

Ps! Testade även kändiskvinnorna, jag passade bäst med Elena Paparitzou hahaha! Det borde ju betyda att Fredrik och Elena skulle passa bra ihop!?

Kategorier Fun

4 reaktioner till “Fredrik Ljungberg hjärta Elena Paparizou

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s