Nicky Hilton kan!

Måste bara dela med mig av denna bild. Det här är så jädra snyggt så att det inte är sant! Nicky lyckas matcha allt i sin outfit, fast med olika färger – I soooo like! Knepet är att ha en mönstrad topp med många färger som smälter bra ihop. Själva toppen ligger i fokus och därför ska allt annat vara ganska enkelt. Både väskan (denna från Balenciaga) och skorna matchar linnet, tack vare alla färger som finns att välja mellan. Sjukt snyggt Nicky!

Eget kollage med bild från Instyle

3 reaktioner till “Nicky Hilton kan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s