Dagens köp

Detta finfina smycke har flyttat in hemma hos mig. Armbandet är inspirerat av Chanel och är inte äkta, men tycker att det är lika fint ändå. Materialet är silverpläderat stål och armbandet är prytt med massa strasstenar. Passar perfekt till lite finare tillfällen. Finns dessutom att köpa här om du också vill ha en liknande.

3 reaktioner till “Dagens köp

  1. Hejhej! Jag tycker din blogg är störtskön 🙂 Synd att jag inte träffat dig, jag bodde i Jönköping några år. Men nu är jag tillbaka i Göteborg igen, fastän jag hälsar på då och då. Keep up the good work =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s