Höstens plagg

Hittade en riktigt fin capé från Gina Tricot. Super snygg siluett! Undrar bara om den är lika snygg i verkligheten? Någon som har sett den i butik? Man blir ju ofta besviken när man ser vissa plagg, brukar skilja sig från bilderna… Men om den ser ut som på bildne så blir det ett garanterat köp för mig!

7 reaktioner till “Höstens plagg

  1. Hej tjejen!! =D Jag har sett den i butik och jag tycker den ser lika fin ut, dock har ja inte sett hur den ser ut PÅ, vilket iofs är hela grejen! kraaaaaam!

  2. jag tycker den är jättefin i verkligheten, har kommit in i butik i både Lund och min hemstad Halmstad, så den kommer nog till Jönköping med ska di se! I halmstad tyckte jag den var skitsnygg men här i lund blev jag mer tveksam om den passar mig.

  3. Jag såg också den, men dessvärre har jag blivit besviken på Gina när man väl kommer dit och ser den live…Du har fixat så fint här Maria, du är så duktig! Kram

  4. Såg fin ut i affären också tycker jag! (: Jag blev bara så arg på att den kom från Gina Tricot. Känns som att man inte kommer bli sådär jätte-ensam om den ifall amn köper den, liksom.

  5. Jag har köpt den svarta capen på gina. Kvaliten är väl inte hundra men så kostar den inte mer än 400 kr. Ser ut som på bilden, nöjd över köpet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s