Topp eller Flopp – Nicole Kidman

Topp 44 %
Flopp 56 %
Totalt antal röster:
151

Det blev en ganska jämn fördelning mellan topp och flopp men majoriteten röstade flopp och jag håller med. Även om Nicole Kidman har på sig en Prada klänning så tycker jag inte att den är särskilt fin. Det är de konstiga tyllvolangerna som förstör det. Dock har denna klädsel hamnat på Topp 10 Bäst Klädda listan för vecka 32 hos Vouge. Tur att smaken är som baken – delad! 😛 Glöm inte att rösta Topp eller Flopp igen!

Kategorier Fun

2 reaktioner till “Topp eller Flopp – Nicole Kidman

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s