Rätt svar

Jag glömde nästan bort den här leken. Självklart ska ni få rätt svar! Men har du missat leken så tycker jag att du ska se filmen igen 🙂 För att få rätt svar, markera texten här efter: Handkrämen ska bort, eftersom den är den enda saken som inte har med munnen att göra. Ganska många som gissade rätt, bl.a. Charlie, Emma, Turbotrollet och Helena 🙂

5 reaktioner till “Rätt svar

  1. Haha jag har tänkt lägga upp videoklipp men min röst är åt helvete, jag tror jag skulle skrämma bort alla mina läsare 🙂

  2. Helena: Va kul att du upskattade det 🙂 Kommer definitivt fler lekar 😉Puman: Kul att du tyckte det 🙂Ivana: Hahaha neeeeej kör på!Mill: Såg precis att du startat din blogg igen, blir så himla glad 😀 Välkommen tillbaka! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s