HJÄLP! Hur blir jag en hippie?

I år är det grabbarnas tur (på Högskolan i Jönköping) att ordna den traditionella middagssittningen, dvs Dammiddagen. I år har middagen olika musikstilar som tema och jag och några väninnor ska gå som hippies. Tänkte höra med er läsare om ni har några bra tips? Vill fortfarande vara snyggt klädd, så tror det blir en klänning med skärp i midjan? Ett smalt band runt huvudet och ett par peace-örhängen? Vad säger ni? Skor då? Hjälp! Har ni några bra tips?

3 reaktioner till “HJÄLP! Hur blir jag en hippie?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s