Festliga kuvertväskor till bra pris

Härom dagen fick jag hem min beställning från H&M. Den innehöll bl.a. den svarta kuvertväskan som jag klickade hem på rean. Kan bara säga att den är mycket, mycket snyggare i verkligheten än på bild! Sjukt bra pris på den nu dessutom. Den glittriga kuvertväskan till höger är också den från H&M. Köpte den för ett tag sedan för jag tyckte den var läcker. Materialet är ganska hårt, men det är ju inget som syns så därför köpte jag den ändå haha.

Eget kollage med privata bilder

3 reaktioner till “Festliga kuvertväskor till bra pris

  1. Alltså den sägs ju ge resultat på fina linjer och mindre synliga rynkor samt ge lite smidigare, mjukare hy. 30+ är nog en åldersgrupp som passar bäst in på beskrivningen men många krämer kan ju användas i förebyggande syfte också. Jag hade först tänk spara den tills min tid är inne (hoppas den aldrig kommer) men krämen ska ju även ge mycket lyster också så den ska defenitivt provas nu också:)Gud vilka fina väskor=)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s