Sarah Jessica Parker – budget special

Såg denna bildSarah Jessica Parker hos Lolita och föll direkt! Speciellt för hennes skor som ligger i fokus. Jag har ju fått många önskemål av er läsare att tipsa om budgetkläder som inte är så svåra att få tag på, så tänkte slå två flugor i en smäll genom att tipsa om en likadan outfit, fast i budget-version (till skillnad från alla andra önskeoutfit som alltid är svindyra). Bytte dock ute hennes blåa topp mot en i turkos som matchar skorna ;P Det är dessutom inte bara SJP som bär leopard för tillfället. Jag ska börja använda min!

Leopardscarf från Josefssons
Topp från H&M
Kavaj från H&M
Väska från Lindex
Jeans från H&M
Pumps från Steve Madden

Eget kollage med bilder från Lolita och ovanstående företag

5 reaktioner till “Sarah Jessica Parker – budget special

  1. älskar jeanse,scarfen & tröjan =) skorna var också riktigt fina fast dom passar inte mig =P

  2. Guu vilket bra inlägg! Jag ska nog leta fram min leoprad scarf som jag hade förra året… ha en trevlig kväll =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s