Camilla Norrback + kändisspaning

Som ni kanske redan läst och sett på SOLO’s blogg, så befann jag mig på Camilla Norrbacks visning i eftermiddags. Under visningen fick vi sitta på första raden och inspireras av den kommande höst/vinterkollektionen. Kul dessutom att få syn på Top modelFreja Kjellberg, SkådisFrida Hallgren och HotspotKarolina Skande.

Kollektionen då? Mycket grått och svart. Stora kuvertväskor syntes ständigt under modellernas armar och majoriteten av alla plagg var antingen v-ringade framtill, baktill eller bådeoch. Snyggt! Fastnade speciellt för de korta v-ringade klänningarna med trekvartslånga ärmar (som den gråa klänningen, nr 2 från vänster).

8 reaktioner till “Camilla Norrback + kändisspaning

  1. Åhh… Jag ÄLSKAR v-ringat i ryggen… Det är bara SÅ snyggt =)Speciellt om det är på en tröjklänning med både v-ringat fram och bak!! Har massvis med sådana!!

  2. Jag vet inte om jag är blind eller nåt, men jag har kan inte hitta skrivbordet (som du har i ditt rum) någonstans på ikea! Vet du vad bordet heter?

  3. Inte ett inlägg på hela helgen? 🙂 Hoppas du njutit av ledigheten, vi har tagit det lugnt, nästan för lugnt…hehe! Ses imorgon 🙂 Puss

  4. Daniella: Om du kollar till höger bredvid filmrutan på youtube så finns det en kod som du klistrar in i ditt inlägg =)Malena: PRECIS! Älskar tröjklänningar, håller med dig totalt! 🙂Matilda: Tack!Nadde: Bordet är inte ”färdigt”, utan man får köpa bordsskivan och benet separat. Åk iväg till ikea och beskriv skivan så hjälper de nog till 😀Annika: Har haft en toppenhelg, bara tagit det lugnt och umgåtts =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s