Helena Rubinsteins pressmöte

Sitter nu på redaktionen och kollar upp lite uppgifter till Elin och Linns Miamijobb. Tänkte bjuda på en bild från gårdagens besök hos Helena RubinsteinNK. På plats fanns även Frida Fahrman. Hon var verkligen supersöt i sin mönstrade omlottklänning. Anyway, det var jag, Angelica, Demi Moore (haha), Katarina och Annika som gick från redaktionen till pressmötet. Egentligen borde jag inte uppmärksamma HR så mycket, då de var snåla med goodiebags haha =P Vi hade iaf riktigt trevligt med champagne och chokladpraliner 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s