Glassnyheter i sommar

I tisdags var jag bjuden på glassprovning. Ja, det är precis som det låter. Man provar glasser. Sommarens nyheter alltså. Det vad Micael Bindefeld AB som anordnade provningen och när vi kom dit, fick vi alla varsin frysväska fylld med glassnyheter. GB har kommer att ha 9 nya glassar i sommar, du kan se dem alla på tallriken här ovan. Vissa av dem suger, vissa duger, men de som smakade allra bäst var lakritspucken (jag gillar inte lakrits så mkt i vanliga fall) och Solero Smoothie (den jag mumsar på, på bilden). Shittans vad goda de är! Generöst nog så fick vi alla extra glassar att ta med hem. Någon som vill ha glass? Anyone? 😉

4 reaktioner till “Glassnyheter i sommar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s