Inflyttningsmingel och glassprovning

Karin, Angelica, Annika och jag

Såhär fint är det utanför redaktionen! Solen har också börjat titta fram så just nu håller jag på med ett jobb, samtidigt som jag njuter av solskenet.

Igår var jag på klädbutiken SOLOs inflyttningsmingel. Det var väl sådär kul, bilder kommer upp ikväll i alla fall! I tisdags var jag även på GBs glassprovning där jag fick testa alla sommarens nyheter! Vilka godingar vi har att se fram emot säger jag bara! 🙂 Hoppas ni alla har en fortsatt trevlig dag så hörs vi snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s