SOLOs inflyttningsmingel

Tidigare i veckan var jag på klädbutiken SOLOs inflyttningsmingel på Smålandsgatan. Butiken är totalrenoverad och det nya resultatet är riktigt fräscht. Tog en runda och kikade på kläderna de erbbjöd, mycket bra utbud måste jag säga. Butiken känns mer trendig nu än tidigare. Favoritplaggen måste ändå vara klänningarna från Betsey Johnson, speciellt den turkosa. Lovely!

3 reaktioner till “SOLOs inflyttningsmingel

  1. Hej!Undrar ifall du kan berätta vad den rosa stilen heter? har letat överallt på massa fontsidor, men har ändå inte lyckats hitta den :S Är ute efter precis en sådan stil, i skrivstil, fast ej i kursivt. Hittar däremot bara skrivstil i kursiv stil.. 😦Tack på förhand!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s