Helgen(s mat) i bilder

Helgen spenderades som sagt hos min bror och hans fru i Uppsala. Besöket innebar en hel del goda saker och eftersom det var lördag fick jag äta massa onyttigt hihi. Här ser du i princip min lördag i bilder haha… By the way, tacos måste vara den enda maträtten som är så enkel att tillaga, samtidigt som det är supergott! Efterrätten var lika lätt att laga den med. Vispa ihop chokladpuddingen (pulver + mjölk) och häll i skålar fyllda med bananskivor. Toppa med grädde. Syndigt gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s