Dags för bloggmingel

För några dagar sedan fick jag en inbjudan till VeckoRevyns bloggmingel. Så himla kul att bo i Stockholm nu så att jag kan gå på alla bjudningar! Idag fick jag en bekräftelse på att jag fått en plats. Kommer bli riktigt kul tror jag! Hoppas bara Cecilia och Kelly får en plats också, så att man kan gå ihop, fast det tror jag nog.

Ska du gå?

5 reaktioner till “Dags för bloggmingel

  1. Jag ska också dit! Känner inte så många bloggerskor så det ska bli kul att knyta lite nya kontakter.//Lina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s