Bloggmingel del 2

Här kommer lite bilder från VeckoRevyns bloggmingel. Mötte upp Malin, Kelly, Sofie och JennyEspresso House innan, där även en hel del andra bloggare hade samlats. Sedan bar det av till Spy Bar för lite mingel. En riktigt trevlig kväll måste jag säga. Det bjöds på olika sorters wraps, mineralvatten i nya smaker, smoothies, cupcakes, godis och hela 6 st goodiebags! Vad de innehöll får ni reda på senare 🙂 Kul med bloggmingel, fick chansen att träffa en hel del bloggare in real life, som exempelvis söta Stina, Sandra, Sophie och många, måååånga andra…

En reaktion till “Bloggmingel del 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s