SOLO nr 4

Du har väl inte missat att ett nytt nummer av SOLO finns ute i butik? Jag har med en massa roliga jobb i detta nummer som du bara inte får missa 🙂 Detta omslag är bland de finaste jag sett! Kan heller inte bestämma mig för vilken logga jag föredrar bäst, tycker båda versionerna är lika läckra!

Vilket omslag tycker du är snyggast?

12 reaktioner till “SOLO nr 4

  1. jag gillar den med en färg, för det ser mer lyxigt ut på nåt sätt ! men båda är väldigt fina 🙂

  2. Ah! Jag ser ingen skillnad!! Jag har suttit och tittat på bildern i typ 10 min och jag ser inget….Vad är skillnaden?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s