Ben & Jerry’s glassprovning

I onsdags var jag och min kollega Katarina på Ben & Jerry’s glassprovning. Vi fick testa på deras nyheter för i år och jag kan berätta att jag är helt kär! Ben & Jerry’s tillverkar verkligen de godaste glassarna! De tre nyheterna heter:

Baked Alaska = vaniljglass med marshmallows och vit choklad
Bohemian Rasberry = vaniljglass med hallon och browniebitar
Chunky Monkey = bananglass med choklad och valnötter

Jisses vilka glassar! Alla tre var verkligen supergoda, det är svårt att välja ut en favorit faktiskt! I vanliga fall tycker jag inte om vit choklad (Baked Alaska), brukar bli för sött, men i detta fall så smakade det delikat! Bohemian Rasberry innehöll supergoda browniebitar! Men favoriten är nog Chunky Monkey, är en sucker för bananglass! 🙂 Fick hem en av varje glass dessutom, så när jag åker tillbaka till Sthlm blir det glassfest haha.

9 reaktioner till “Ben & Jerry’s glassprovning

  1. Åh, vad sugen jag blev! Alla låter verkligen lika goda, men jag blev nog mest sugen på Bohemian Raspberry då både hallon och choklad ligger mig varmt och hjärtat. När kommder de ut i butik? Trevlig helg på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s