Mina jobb i SOLO

Som många av mina vänner redan märkt, så har jag en hel del jobb i senaste SOLO. Att jobba här är verkligen hur kul som helst 🙂 Här ovan ser ni de jobb som jag har med i SOLO nr 4 som finns ute i butik nu! Det är bland annat ett kändisjobb, två modejobb, ett relationsjobb, ett frisyrjobb, ett frisörjobb och slutligen ett skönhetsplock. I detta nummer medföljer ett solpuder i två snygga nyanser! Missa inte att köpa!!!

9 reaktioner till “Mina jobb i SOLO

  1. Har redan köpt den! Men det kanske jag har nämnt tidigare…? Men jag hade ingen aning om att du var med och fixade så mycket! Riktigt duktig är du!!!

  2. Hej!Läste din blogg och tycker den är jättebra.rolig och chick. lite roligt vore det om man fick se dig testa grejerna man får med i tidningen..T.ex solpudret… vore skoj =)have a nice dayMvh Maria

  3. Hm, har faktiskt köpt SOLO, numret med solpuder, då jag slappade hemma med halsont istället för med träning. Lite tröst med något annat att bläddra i… Dock gillade jag inte klumpat solpuder som mest var ett mess… annars gillar jag solpuder… inte kraschat sådant dock… endera som kaka, eller också som fint puder… två färger är det inte en susning att se i den jag har inte, nopp…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s