Grym modeplåtning idag!

Vad har jag haft för mig idag då? Jo, det har varit en händelserik dag. Först fixade jag färdigt alla jobb jag hade kvar på SOLO-redaktionen, sedan bar det av till studion för mitt sista jobb på SOLO. Kan inte avslöja så mycket mer än att Elin Kling och Cissan är med, men kan LOVA att det här blir ett GRYMT BRA jobb! Du får verkligen inte missa det i SOLO nr 6.

En reaktion till “Grym modeplåtning idag!

  1. Ska bli kul att läsa 🙂 Undrar om kjolen längst ner till vänster möjligen är från topshop? kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s