Min sista dag på SOLO


Idag är det min sista dag här på SOLO. Känns verkligen tråkigt att lämna alla fina, roliga, goa, söta, trevliga, underbara…(kan hålla på så här till i morgon!) människor här. På måndag är det back to school again. Jag kommer att dra igång ett stort projektarbete tillsammans med 4 andra tjejer i klassen, så ser faktiskt fram emot skolstarten.

Strax är det hejdåfika här på redaktionen, har med mig en hembakad hallontoscapaj som ska serveras med vaniljsås. Mums! Ska ta bilder och visa senare. Tills dess kan vi dregla lite över dagens hetaste outfit på Mary-Kate Olsen.

6 reaktioner till “Min sista dag på SOLO

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s