Fylliga läppar på minuten

Förra veckan damp detta läppglans från Freeze 24.7 ner i brevlådan. Jag har fått nöjet att testa denna fantastiska produkt som ska göra läpparna fylligare. Precis som med alla läppförstoringsgloss, så sticker det till lite, men inte på ett jobbigt sätt. Stickandet avtar efter en stund dessutom. Nyansen jag använt heter Windchill. Resultatet syns redan efter ett par minuter. Jag är jättenöjd!

Pris: 295 kr för 10 ml hos ex. Accessora
Betyg: 5/5

Produktbeskrivning: Plump Lips by Freeze 24.7 är ett läppglans som återfuktarläpparna samtidigt som den höjer cirkulationen och gör dem fylliga utan att irritera. Produkterna tar även bort små rynkor runt munnen. Finns i färgerna FirstFrost, Brr…Berry, WindChill, ArticGlaze, FrostBitten, PlumCicle och Clear. De förstärker och förbättrar läpparnas naturliga färg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s