Bloggafton 2008 i bilder

Här kommer lite bilder från Bloggaftonen som Therese och Amanda ordnade. Jag, Kelly och Izabella träffade Caroline och Anni på Mariatorget och begav oss till Bar femtiofyra för en fördrink, det blev goda Strawberry Dackery drinkar. Där träffade vi även Stina och Sandra. Efter någon halvtimme lämnade vi stället med sikte mot Bloggaftonen, som ägde rum på Snaps. Många av bloggerskorna träffade jag för första gången och eftersom vi inte var så många , hann jag prata med massa trevliga bloggare! Väldigt trevligt måste jag säga! Hjärtligt tack till Amanda och Therese för inbjudan! Förresten, jag höll nästan på att glöma att nämna goodiebagen! Vi fick tre goodiebags, varav den ena var överfylld med minst hundra grejer. Totala värdet på allt är 12 000 kr hörde jag, inte illa! Alla mina saker lämnade jag kvar hos syrran på Östermalm, omöjligt att bära med allt då jag redan hade mycket packning med mig (var nämligen på bröllop i lördags och hade väldigt mycket packning till det). Jag vann dessutom en laserbehandling för hårborttagning på en klinik i Sthlm! Får se om jag använder den, jag är nog för feg för att utsätta mig för smärta, haha!

4 reaktioner till “Bloggafton 2008 i bilder

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s