Gör ditt val!

Dags igen för dig att välja vem som har lyckats bäst. Klänningen kommer från Stella McCartneys kollektion och hon har själv valt att bära den långa modellen. Liv Tyler har däremot valt den korta och personligen så faller den mig mer i smak.

Vad tycker du? Vems outfit väljer du?

11 reaktioner till “Gör ditt val!

  1. hejsan maria!alltså jag bara älskar dina bilder men vet knappt hur man använder photoshop längre. måste skaffa mig en på svenska.ang header. problemet är att jag vill ändra allt på min blogg inte bara bloggen… känner inte du nån som kan fixa en helt ny design till mig..?

  2. Hejsan igen… Jag vill att det ska stå GucciMama så vill jag ha den i rosa och ceriset med kanske lite lila.. vill ha småhjärtan lite här o där.. nu blev det rörigt…Fick ett tips om en tjej som heter Emmy men hon tar typ 200kr o uppåt och det tycker jag e lite onödigt när man ändå inte tjänar nåt på bloggen :-((. vILL OXÅ HA MASSA GRATIS.. hehe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s