Gör ditt val!

Checka in dessa finklädda damer. Dena ena vackrare än den andra. Leona Lewis klänning är rätt så enkel, men hon lyckas liva upp den svarta outfiten genom att markera midjan med en färgstark blomma. Älskar den färgkombinationen! Charlize Therons snygga blåsa, från Dior by John Galliano, är ganska breathtaking. Ser ut som en härlig gräddbakelse. Sist men inte minst, Eva Mendes även hon i en blåsa från Dior by John Galliano. Aldrig någonsin kunde jag tro att orange och rosa kunde funka så bra ihop. Snyggo-Eva!

Nu är det din tur, om du skulle på galafest,
vems outfit skulle du välja?

5 reaktioner till “Gör ditt val!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s