Säljes: Topp från H&M Trend

Ja, tyvärr så är det sant. Idag fick jag hem denna underbara, blommiga topp. Men pga fel storlek så säljer jag vidare den nu på min bloppis, så är du intresserad kan du kolla in den här.

Tycker den sitter så jäkla snyggt på Elin Kling. Skulle själv aldrig komma på att bära toppen med en kjol, men sötaste Annie tipsade mig om bilden med Elin. Snyggt! Måste försöka få tag på den i rätt storlek, för jag är sämst på att sy in! Förstörde en gång ett par jeans när jag skulle sy in dem haha… Det är en historia vi får ta en annan gång… eller kanske inte ;P

2 reaktioner till “Säljes: Topp från H&M Trend

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s