Nytt på bloggen: Tävla varje vecka!

Oj så duktiga ni har varit på att gissa kändisen i tävlingen! Jag ska snart publicera det rätta svaret. Det här var verkligen en annorlunda och rolig tävling som jag tror uppskattades av många! Tror jag ska göra detta till en vana och framöver blir det en tävling i veckan här på bloggen.

Vad säger ni om det? Tycker ni det ska vara tävling från måndag-söndag eller fredag-söndag? Denna gång blev det ju fredag-söndag och det fungerade ju bra. Tror det blir för långdraget med måndag-söndag…? Eller vad säger ni? Ni bestämmer! Tala gärna om vad ni tycker så går jag efter era åsikter.

Vilket upplägg ska jag ha på de framtida veckotävlingarna:
1. Start: Måndag och avslut: Söndag.
2.
Start: Fredag och avslut: Söndag.

Gör ditt val!

6 reaktioner till “Nytt på bloggen: Tävla varje vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s