Kaos i garderoben

Pffftttt, så stökigt det är här. Skulle kunna fota och lägga upp bilder på bloggen, men då skulle du bli så pass skrämd att du skulle sluta besöka denna blogg, haha. Näää, så stökigt är det faktiskt inte, men det finns för mycket grejer här och jag gillar ordning och reda. Tror jag ska spendera dagen med att rensa i garderoben och slänga bort massa annat. För övrigt slänger jag aldrig kläder, skänker alltid bort de behövande! Det tycker jag du också ska göra nästa gång du rensar ut i garderoben 🙂

Ps! Fy fasen va låten som spelas i Lindex tv-reklam är bra!!!! Någon som vet vad den heter?

3 reaktioner till “Kaos i garderoben

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s