Här jobbar jag: TESSIE

Precis som jag lovat, här kommer lite bilder från den klädbutik som jag jobbar i. Det är många som frågat var jag jobbar och nu vet ni det: Butiken heter Tessie och är en kedja som finns i Stockholm, Jönköping, Malmö, Örebro, Västerås och Karlstad. Vi har fått in sjukt mycket snyggt till hösten och snart planerar vi att ha en VIP-kväll. Men mer info om det en annan gång 🙂 Vi har många olika märken, bland annat Saint Tropez, Soaked in Luxury, Lipsy London, OXMO, Which och många fler!

Sådär ja! Nu ska jag visa några godbitar från butiken 🙂

8 reaktioner till “Här jobbar jag: TESSIE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s