Mina armband

Här är mitt senaste armband som jag gjorde för några veckor sedan. Det blev lite populärt bland min umgängeskrets så jag har redan sålt ett par stycken. Tänkte kolla om det finns något intresse hos mina läsare att också köpa ett?
Jag säljer ett armband för
50 kr – frakten bjuder jag på.

Just detta armband består av en svart plastrem, en fjäril och ett hjärta där texten ”Made with love” och ett litet hjärtat är ingraverat.

Är du intresserad?
Maila mig på fashionfame@hotmail.com
eller lämna en kommentar i detta inlägg.

Detta är bara ett av alla mina armband som jag tillverkat. Funderar på att köpa hem berlocker och skapa armband efter önskemål…

12 reaktioner till “Mina armband

  1. Vad duktig du är…en liten entreprenör! ;o)Ska skärpa mig och gå förbi smyckesbutiken intill Westers snart. Har velat göra armband och halsband i en evighet…Men du…vet du om de silvriga/guldiga delarna missfärgar (blir gröna och rostiga) efter ett tag. Gina Tricot har söta smycken, men efter ett tag börjar de blir gröna i nyansen och luktar liksom…olja och metall…Eww…

  2. Sara: Tack söta! :o)Dress like a princess: Verkliigen snygg färg du har i så fall =) Eli: Tack gullet!! Ja, kika in där de har massa fint! Nej jag köper alltid i äkta silver så att de inte ska bli sådär ”rödbruna” efter ett tag.

  3. Jelda: Du är världens sötaste gumman! =o)Det ska jag ta reda på, ska kolla i dne butik som jag köper allt ifrån!! Får återkomma ;o) Vi kan ta det mer utförligt på msn hur du vill ha ditt armband och så =o) Kramar!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s