Vinn signerade album från Daniel Powter!

Dags igen för en fredagstävling som avslutas nu på söndag vid midnatt. Denna gång kan hela sex personer vinna. Jag lottar nämligen ut 3 ex av Daniel Powters nya album ”Under the radar och 3 ex av hans singel ”Best of me”. Det bästa är ändå att alla skivorna är signerade av Daniel Powter himself! Har nämligen fått skivorna från hans skivbolag!

DENNA TÄVLING ÄR AVSLUTAD!
Du hittar vinnarna här.

Allt du behöver göra för att vinna en av skivorna är att kommentera i detta inlägg. De som dessutom länkar till tävlingen i sin blogg får två lotter i sitt namn, då vinnarna kommer att lottas fram. Du som länkar har då större chans att vinna. Använd denna bild om du ska länka.

Lycka till nu snygging!

29 reaktioner till “Vinn signerade album från Daniel Powter!

  1. Förut var han en av mina favvosar, vet inte vart han lgger numed musiken, så jag skulle vilja en skica och se om jag gillar han lika mycket än :)Så självklart är jag med och tävla :)kram

  2. Förut var han en av mina favvosar, vet inte vart han lgger numed musiken, så jag skulle vilja en skica och se om jag gillar han lika mycket än :)Så självklart är jag med och tävla :)kram

  3. Åh, jag som har önskat den där CDn länge nu!!! Drömmer om en vinst nu och hoppas att min dröm slår in… behöver något uppiggande i tillvaron, vill helst inte höra vad min käre läkare säger på tisdag :/ Känner min kropp och TROR jag vet vad som lär sägas…Må så grankott…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s