Melanie B(lå)

Jag föll för dessa bilder vid första ögonkastet. Varför? Det har inget att göra med MelanieScary SpiceBrown, utan snarare med vad hon har på sig. Eller rättare sagt färgen. Jag älskar blått! Det är min absoluta favoritfärg och själv tycker jag att just denna nyans av blå gör sig snyggast på mörkhåriga. Äger själv ett par överdelar i samma färgton. I like it! Vad tycker du?

2 reaktioner till “Melanie B(lå)

  1. riktigt snyggt. jag har haft svårt för den där blå färgen men numera är det en av mina favoritfärger. speciellt på sommaren när man är lite brun 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s