Strasstävling!

Klicka här för fler bilder på smyckena

1, Rosa strassarmband.
2, Vändbart hjärthalsband med strasstenar.
3, Strasshalsband och strassörhängen.
4, Hjärthalsband med strasstenar.
Eftersom jag åker bort över helgen imorgon igen, så kör jag igång fredagstävlingen redan idag! Denna gång vinner fyra stycken läsare var sitt smycke från NetGlitz.se

DENNA TÄVLING ÄR AVSLUTAD!
Allt du behöver göra för att vinna ett av smyckena är att kommentera i detta inlägg och säga vilket smycke du helst vill ha. De som dessutom länkar till tävlingen i sin blogg får två lotter i sitt namn, då vinnarna kommer att lottas fram. Du som länkar har då större chans att vinna. Använd denna bild om du ska länka.Tävlingen avslutas nu på söndag, den 26 oktober vid midnatt.

Ha en trevlig helg nu så hörs vi igen på söndag när jag kommer tillbaka!

65 reaktioner till “Strasstävling!

  1. Åhh jag älskar smycke tävlingar, men har tyverr aldrig vunne, Hmm det står mellan 2, 4 men jag tror jag tar 4 :)Hoppas det går bra denhär gången 🙂 Kram 🙂

  2. Vilken rolig tävling 🙂 Självklart vill jag vara med! Jag tycker att det rosa strassarmbandet var super sött så jag skulle vilja ha det ifall jag vann! Alltså nr.1 =)Här är min länk :)http://xjosefinex.blogg.se/2008/october/tavling-1.html#commentKram Josefine

  3. Jag vill jätte gärna ha nummer två så jag har lite sommarminnen runt halsen såhär i höstrusket! Har även länkat från min blogg!Hoppas helgen har varit bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s