Vinn biljetter till TWILIGHT

Wohoo! Här kommer, som utlovat, en grym tävling! Denna gång är det hela 5 st läsare som vinner biobiljetter till filmen Twilight som har världspremiär den 21 november på alla SF-bigrafer i Sverige. Filmen är baserad på en succéroman och handlar om en kärlekshistoria mellan Isabella och Edward. Läs mer på SF’s hemsida och se även trailern.

  • 1:a pris – 5 biobiljetter (på en biljett kan två personer gå)
  • 2:a-5:e pris – 2 biobiljetter var (på varje biljett kan två personer gå)
DENNA TÄVLING ÄR AVSLUTAD
Vinnarna presenteras på söndag!

Allt du behöver göra för att vinna är att kommentera i detta inlägg. De som dessutom länkar till tävlingen i sin blogg får två lotter i sitt namn, då vinnarna kommer att lottas fram. Du som länkar har då större chans att vinna. Använd denna bild om du ska länka.

Tävlingen avslutas fredagen den 7 november, vid midnatt!
Lycka till!

81 reaktioner till “Vinn biljetter till TWILIGHT

  1. Jag ÄLSKADE BÖCKERNA HAR LÄST DOM TYP 20 GÅNGER VAR, JAG CH MIN KOMPIS TÄNKTE FÖRST ÅKA TILL NEW YORK FÖR ATT SE DEN MEN NU KAN VI JU SE DEN HÄR, JAG SKULLE GÖRA VAD SOM HELST FÖR ATT SE DEN HÄR FILMEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!XXX

  2. Jag vill jätte, jätte, jätte gärna vinna! Om jag vinner så ska jag bjuda med alla mina vänner, biljetterna räcker exakt. Hoppas på vinst! Har mailat dig för jag vill inte lämna ut min mail offentligt.

  3. Jag är med och tävlar, jag har även länkat på min blogg:)http://craazybananas.blogg.se/locopoco/2008/november/twilight-tickets-yes-please.htmlHåller tummarna på vinst denna gången nu! =)

  4. Jag är med och tävlar, jag har även länkat :)http://craazybananas.blogg.se/locopoco/2008/november/twilight-tickets-yes-please.htmlHåller tummarna på vinste denna gången =)

  5. Ohh, en Twilight-tävling! Klart man vill vara med och ha chans att vinna biobiljetter!Jag hoppas fler upptäcker de underbara böckerna också. 🙂

  6. hejsan! jag vill jääääättegärna vinna eftersom jag och mina vänner är typ besatta av twilight fyroligin eller vad det heter! böckerna är heelt fantastiska och man kan inte få nog av dem!! det är absolut min favorit bok har läst om den minst 20 gånger! blev minst sagt gaalen när jag såg att den skulle bli en film så jag har längtat som in i att få se den och vet att jag inte kommer bli besviken! här la jag även in en länk: http://vwrang.blogg.se/2008/november/vinn-biobiljetter-till-twilight-premiaren.html

  7. Självklart är man med i denna! Skulle ju vara sjukt kul att få bjuda massa vänner på bio! Speciellt när det gäller Twilight. Boken är ju helt underbar och alla klipp man fått se från filmen är ju helt fantastiska! Hoppas för allt i världen på vinst! :DMin mejl är: candycane@live.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s