Vinn goodiebag, värde 1 023 kr!

Nu ska vi fira bloggens födelsedag! Jag lottar ut, tillsammans med en av mina favorit webbutiker Fluffbabes.se, en goodiebag fylld med härliga produkter! Detta ingår i goodiebagen:

DENNA TÄVLING ÄR AVSLUTAD

Allt du behöver göra för att vinna är att kommentera i detta inlägg. De som dessutom länkar till tävlingen i sin blogg får två lotter i sitt namn, då vinnaren kommer att lottas fram. Du som länkar har då större chans att vinna. Använd denna bild om du ska länka. Tävlingen avslutas söndagen den 16 november kl 15:30!

LYCKA TILL NU! 🙂

269 reaktioner till “Vinn goodiebag, värde 1 023 kr!

 1. JAG VILL VINNA! Jag har en vän som använder dessa produkter och de luktar ju så underbart! Vill också ha dem, så nu anmäler jag mig till din tävling. Vilken fantastisk tävling =) /Linda L.

 2. I’m in. Jag bara älskar din blogg. Designen är så fin och innehållet är ju inte heller helt fel. Keep up the good work!/ Amanda

 3. HEJ!ahhhh…Jag är självklart med och har länkat till bloggen din,Mvh Absolutme ^^http://absolutme.bloggspace.se/759765/Tavling-Goodiebag-1023/

 4. Jahapp, då får vi väl ta och debutera i en av dina tävlingar då 😛 Så får vi se hur det går! Så himla kul att det går så bra för dig 🙂

 5. Åh vilken grym goodiebag, jag är verkligen en ”sucker” för söta förpackningar och bra produkter.Självklart vill jag vara med och tävla om den…(sara.krantz@hotmail.com)//Sara

 6. Hej först och främst grattis för 2 år :DDin blogg är helt grymt snygg!Du har blogspot det har jag med men jag kan behöva lite tips på hur man gör den snygg för min är jättetråkig tyvärr….Hoppas du håller ut med oss läsare nått år till :)Kramkram

 7. hej, självklart är jag med och vill tävla om denna underbara godiie bag. plus här är länken till bloggen där jag slängt in om tävlingen :Dhttp://rhebecckah.blogg.se/2008/november/varde-1023-kr-va-med-o-tavla.html

 8. Grattis! 🙂 Hur länge har du bloggat? 🙂 Plus att jag skulle gärna vilja vara med i din tävling, såg trevligt ut att kunna få en extra julklapp (A) :)Ha en trevlig morgon dag!

 9. Å vilken härlig vinst!! kan tänka mig att man kommer lukta som godis när man annvänt produkterna!!Jag är gärna med och tävlar!lisa.lisen@hotmail.com

 10. Mia nu har jag gjort allt:P jag har länkat din bild i min blogg hahaha fattar du? jag har en blogg nu….jag vill vinna, tjalalalaaa jag vill vinna tjaaaalalallaaalaaa

 11. jag vill vara med att tävla ^^mitt internet krånglar just nu, men skriv gärna tillbaka så att jag hittar dig, så länkar jag så fort som möjligt 🙂

 12. Produkter som både heter marshmallows och är rosa, vad kan vara bättre än det? INGENTING :)Skulle vara helt underbart nu när det blivit mörkt och kallt ute och få en goodiebag hemskickad till sig som piggar upp i både kropp och själ!har länkat på min sida http://www.justbambi.blogg.se

 13. Självklart vill jag va med och tävla, den där vinnsten fick det att vattnas i munnen påmig, det måste dofta underbart!!!Snälla, jag vinner aldrig nått!Jag har länkat nu iaf…hoppas hoppas hoppas…AMSIBAMSI

 14. Hej! Jag har länkat till denna tävling samt lagt upp bilden och skrivit lite.http://b3tty.blogg.se/2008/november/tavling.htmlTycker prylarna verkar urfräna. Jag brukar aldrig vinna men nu ska jag ta chansen när man kan vinna lite udda och fräna grejer. Uppskattat faktiskt att du har valt ett sånt här roligt pris!Nu håller vi alla tummar och stortår för att just jag blir utvald! :)Tack på förhand och fortsatt trevlig söndag!

 15. Åh! precis vad jag skulle behöva, har man varit nere så ska man ju ta hand om sig själv.. Stina är med och tävlar – och har självklart länkat också.. :)*håller tummarna*

 16. Hej , jag är gärna med & tävlar.Skulle passa jätte bra med ett kit så man kan ta hand om sig själv lite grann, jag har för mycket i mitt huvud för att kunna göra det , då jag bearbetar mycket som hänt.Jättefin blogg , Kramar

 17. Tänk om man skulle vinna ja då skulle jag bara mysa av höstmörkret. Klart att jag länkar hit men jag hoppas på att det blir jag som vinner

 18. Waow vilken tävling!!!! Om du firar din bloggs födelsedag med att lotta ut saker så kan jag fira min födelsedag (den 18e) med att vinna?! Är inte det en bra deal?! Hehe! Jag är givetvis med och tävlar!! Kram!

 19. Jag vill verkligen vara med och tävla.Självklart länkar jag till din tävling i min blogg. :)http://minsoffa.blogg.se/2008/november/vinn-goodiebag.html

 20. Konstigt!Skickade precis en kommentar men jag ser den inte.Gör ett nytt försök för jag vill jättegärna vara med och tävla – och jag har länkat till tävlingen från min blogg. :)http://minsoffa.blogg.se/2008/november/vinn-goodiebag.html

 21. Jag är med, med 243 tävlande där dessutom flertalet har två lotter, så innebär det en chans på låt säga 550 – inte illa! Bättre än lotto iaf 🙂

 22. En present till sin käraste är kul o ge bort, än mer kuligare blir det om man vinner den 🙂 Min fru är gravid och blir glad av överraskningar…hälsningar o tack för en rolig o avslappnad blogg/ Leffe

 23. Självklart är jag med och tävlar och hoppas att jag vinner någotför första gången :Dhttp://labellaviiita.blogg.se/2008/november/tavling.htmlLänken till inlägget om tävlingen.Lycka till allihopa.KramKram

 24. snälla gode gud, kan det inte vara min tur att få vinna? .. detta är vad jag skulle behöva nu:)Min söndag skulle bli bättre än vad den redan är .. heja heja 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s