Kim Kardashian

Jag är inget vidare stort fan av Kim Kardashian, tycker inte att hon har så smakfull klädstil. Dock överraskade hon denna gång. Hon lyckades inspirera mig och därför får hon stå för dagens look. Kims outfit är väldigt enkel och består av en puffig kjol och en instoppad spetsblus. Bra att hon inte har en massa accessoarer till, de skulle bara vara överflödiga. De enkla Louboutin-pumpsen räcker gott och väl. En outfit helt i min smak, från topp till tå (love her hair)!

4 reaktioner till “Kim Kardashian

  1. Hej gumman! vad roligt att du såkg mig..haha. jag såg mig endast för att jag visste att jag satt breve och höll utkik liksom 😉 hoppas allt är bra med söta dig! många kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s