Lämna en kommentar och vinn!

När en tävling avslutas, startar en annan. Nu har jag fått chansen att lotta ut 10 st läckra t-shirts. Libresse hade nämligen en nordisk designtävling, där två svenska tjejer vann. Dessa t-shirts är tjejerna vinnarbidrag. De kommer börja säljas i Gina Tricots butiker under julhandeln. Tishorna finns i storlekarna S, M och L. Nu har du chansen att bli 1 av 10 vinnare!

DENNA TÄVLING ÄR AVSLUTAD

Allt du behöver göra för att delta, är att kommentera i detta inlägg och tala om vilken tisha och vilken storlek du vill ha. De som dessutom länkar till tävlingen i sin blogg får två lotter i sitt namn, då vinnaren kommer att lottas fram. Du som länkar har då större chans att vinna. Använd denna bild om du ska länka. Tävlingen avslutas söndagen den 23 november. Lycka till!

168 reaktioner till “Lämna en kommentar och vinn!

 1. hej hej, jag skulle vilja vinna den vita i storlek M annars går den grå lika bra :D, bara kul att få vinna något :)har länkat i min blogghttp://rhebecckah.blogg.se/2008/november/t-shirt.html

 2. Jag vill deffenetivt vara med och tävla:D Båda var verkligen jättesöta, men tror att jag tycker mer om den vita=) Om jag skulle vinna är jag en storlek S.Ska nu, genast, även göra ett inlägg och länka hit!/Petra

 3. din blogg är underbar, plus att du bor i jönköping , precis som jag. (y) Jag tycker om den gråa tröjan, den var ursnygg. så jag vill vara med i utlottningen av den gråa i storlek M.

 4. heej jag är med och tävlar, jag skulle vilja ha storlek M. här är även en länk till min blogg där jag har sagt att jag är med och tävlar ;)http://icaslife.blogg.se/2008/november/tavling-1.html

 5. Åh, jag som är så beroende av allt som har med cupcakes att göra!Den vita Tshirten i storlek S skulle jag bli superlycklig för!Har gjort ett inlägg på min blogg om tävlingen! (Lägger också till din snygga blogg i min bevakningslista!)http://cherrycheek.blogspot.com/2008/11/muffins-are-just-ugly-cupcakes.html

 6. Snälla, snälla, snälla låt mig vinna tröjan med cupcakes på i strl:s. Skulle så gärna vilja ge den till min lillasyster som fyller 14 i december hon bara älskar allt som heter eller ser ut som en cupcake… Hon gör cupcake böcker m.m. och har tjatat om en liknande tröja från internet jätte länge.. SNÄLLLA!!!// Sandra

 7. Åh vad sugen man vart på t-shirten med texten:Muffins are just ugly cupcaces, så himla klockren! 😀 Jag skulle så gärna vilja ha den tröjan med storleken XS, det skulle verkligen måla en sol på min redan upplysta vardag! 😀

 8. Åhhh ja vill oxå va me! Å om ja skulle vinna vill ja självklart ha mig en cupcake tröja…storlek L får de nog bli …Tack…Anna

 9. Jag skulle såååå gärna vilja ha den vita, i storleken S.Jag länkar nu på en gång också :)www.sofiavybiral.devote.se(bloggen e lösenordsskyddad så vill du ha det för att kolla så jag verkligen länkat mejla mig på Fia.v@hotmail.com!)Kram

 10. Är med och tävlar!Har länkat dig på min blogg och skulle vilja vinna den vita i storlek M tack :)Det skulle vara super att vinna för behöver någon enkel och snygg t-shirt i min rätt tunna garderob och har aldrig vunnit något och är rätt nere nu förtiden så det skulle vara lite uppigande att vinna något fint..Men ha en bra dag!:)Kram Frida 😀

 11. Hej hej, skulle vilja vinna Muffins Are just ugly cupcakes, den vita. SKulle ha den hela tiden, klockrent tryck!Storlek S :)http://gratistrix.blogg.se/2008/november/tshirt.html#commentMvh Lenilia

 12. åh vilka fina =) om jag skulle vinna så skulle jag vilja vinna den vita i storlek : L!jag har också länkat och gjort ett fint inlägg till tävligen =) hoppas den drar åt dig flera tävlande. KRAM

 13. *Hej Maria 🙂 nu har jag länkat din tävling i min blogg (kommer upp kl 19.00) Jag skulle hälst vilja vinna den gråa i storlek L Puss å kram :)*

 14. heejsan 🙂 jag skulle vilja vara med i utlåttningen och jag skulle vilja ha den gråa tröjan i storlek S.pussar och kramar // Linn

 15. färgen spelar ingen roll, jag kan ta den som blir över, men jag skulle helst vela ha en grå i storlek L. annars den vita, också i storlek L då, om jag nu skulle ha turen att vinna skulle jag vela ha tröjan som en tunika (: annars är min vanliga storlek S-M (: jag har även länkat detta inlägg i min blogg här: http://ellensgarderob.devote.se/blogs/856946/i-laugh-myself-to-sleep–its-my–lullaby.htmhoppas att jag hinner&vinner tävligen! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s