Nya Beverly Hills med VeckoRevyn

Helluuuw there! Nu sitter jag här i en lägenhet på Östermalm och har precis avnjutit en delikat frukost. Ska strax fixa iordning mig och bege mig ner på stan för att shoppa loss. Eventet med VeckoRevyn igår var hur trevligt som helst. Vi fick se de två första avsnitten ur den nya Beverly Hills serien ”90210”. Ärligt talat så hade jag inga förväntningar alls och blev därför positivt överraskad. Den var heeelt okej. Mest tack vare två snygga skådisar som var med, haha. Men inget slår den riktiga Bevvan ju! Träffade massa goa bloggerskor också, bilder från kvällen kommer, I promise. Nu måste jag röra på mig!

11 reaktioner till “Nya Beverly Hills med VeckoRevyn

  1. Vad lite du uppdaterar nu för tiden! Gillar din blogg med alla dina tävlingar och innehåll, vill se mer men du har inte skrivit nåt de senaste dagarna! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s