Stars on stars

En cool blåsa av märket Tracy Reese, två vackra damer.
Paris Hilton eller Vanessa Minnillo?
Vem lyckas bäst tycker du?

8 reaktioner till “Stars on stars

  1. Fyfan, jag blir ju ledsen alltså. Här sitter man och skriver ett långt jävla inlägg till din blogg och vad händer? Jo, du är för feg för att visa det, du tar bort hela tråden lagom till att inlägget publicerats. Men men, vad skall man säga, det verkar i alla fall som om du insåg att du inte kan sitta och anklaga folk för plagieringsbrott på saker som du själv har stulit.Antagligen kommer du ta bort detta inlägget också, inget annat är väl att förvänta sig. Tack och hej då så får vi se hur det blir.

  2. BlondinBerra: Det var inte din kloka kommentar som gjorde att jag tog bort hela inlägget. Jag tog bort inlägget eftersom problemet inte längre kvarstår. Dock håller jag med dig i din kommentar, men däremot så föll du på mållinjen genom att yttra dig väldigt omoget i om en viss annan bloggare. Du vet vad jag menar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s