90210 – smygpremiären

Eget kollage med privata bilder och bild lånad av Kelly

Bättre sent än aldrig.
Här kommer lite bilder från förhandsvisningen av tv-serien 90210 – Beverly Hills som var i onsdags. Det var supertrevligt att träffa Kelly och Izza igen! Vi träffades innan eventet vid svampen och sedan kom även söta Wysteriia, som jag träffade för första gången! En rolig grej som inträffade var att vi stod i kön och diskuterade flitigt årets Idol, att det inte var lika roligt som de tidigare säsongerna och att ingen av oss direkt följde programmet. Gissa vilka som stod bakom oss om inte självaste Idol-deltagarna, haha oops! Efter att ha köat i tjugo minuter, kom vi in på biografen och fick hamburgare och snacks. Väl där inne träffade jag Maria för första gången. En supertrevlig tjej som jag kom jättebra överrens med, vi satt och småsnacka om allt möjligt både innan och efter eventet. Nu glömde jag fota goodiebagen, men vi fick lite blandade grejer. Är mest nöjd med halsduken från Gina och de tre armbanden från Glitter, får visa upp senare! Vad tyckte jag om serien då? Jo, den var väl helt okej. Men inget slår gamla goa Bevvan såklart. Vissa skådisar spelade tyvärr över (som dottern i familjen), men det gjorde inte så mycket eftersom det fanns ett par snyggisar i serien som agerade ögongodis, haha.

Såg du premiären på tv400 som var i måndags? Vad tyckte du?

2 reaktioner till “90210 – smygpremiären

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s