Musiktips önskas!

Har uppdaterat mini-ipoden, i den högra spalten, med några av mina favoritlåtar. Har du några bra tips på nya eller gamla goa sånger? Tell me! Har inte haft tid att lyssna på så mycket musik de senaste veckorna så just nu har jag faktiskt noll koll. Har du några rekommendationer?

7 reaktioner till “Musiktips önskas!

  1. Jag har massor! Tänkte precis ladda upp en iPod på min blogg också 🙂 Men den jag lyssnar på nu mest är Feeling God med Muse. Annars finns det ju Time is running out och Supermassive Black Hole med dem. Andra tips är Full Moon och Eyes on Fire från Twilight, du har ju sett den! Puss och kram.

  2. joshua radin -skyBeyonce – single ladiesJimmy eat world- the middleoleta adams- get hereJames Blund- carry you homeär nog dom låtarna som spelas mest av mig för tillfället =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s