Rabatt på märkesplagg till mina läsare + fri frakt

Nu, kärare läsare, får BARA NI en speciell rabattkod som är giltig fram till midnatt, så passa på! Koden gäller hos webbutiken Paprikastore som säljer snygga kläder/underkläder till både tjejer och killar. De säljer plagg från välkända märken som exempelvis Calvin Klein, Dolce & Gabbana, Sisters Point, Fornarina, Koola Anna, Denimbirds, Emporio Armani, Dr Denim och många fler! Det bästa är att de har en stor vinter-REA just nu så priserna är redan väldigt låga! Och nu får du alltså ytterligare 10%. Woohoo, här ska det shoppas! Glöm ej att ange rabattkoden ”melle” i kassan!

På kollaget:
 • Cardigan från Monrow
 • Rosettopp från Sisters Point
 • Prickig klänning från Koola Anna
 • Paljettklänning från Sisters Point
 • Jeans från Denimbirds
 • Grå klänning från Sisters Point
 • Svarta jeans från Denimbirds
 • Vit klänning från Koola Anna

11 reaktioner till “Rabatt på märkesplagg till mina läsare + fri frakt

 1. Jag älskar Denimbirds jeans, de sitter så snyggt, man får en helt fab rumpa i dem, jeansen är helt magiska =) Äger redan tre par, ska nog köpa ett par till eftersom dessa var så billiga! Tack för koden Maria!

 2. Då Blogg.se på senaste tiden har blivit segare är kola har jag bestämt mig för att äntligen ta steget till en helt egen hemsida. Vad jag behöver hjälp mig från dig är att bestämma ett färgtema. Jag har lagt upp förslag i mitt senaste inlägg som jag vill att du röstar på. Så, hjälp en stackare att fly från denna hemska blogg-domän!

 3. ????????????????????Vore inte särskilt svårt att kolla upp vad snittet heter, men kanske ? Har inte fått ngt svar, och jag har letat efter snittet i månader o det tar tid, så nu när jag såg att du har den i inlägget så tänkte jag att du kunde vara god nog att ge mig namnet istället för att jag ska fortsätta leta.. eller ?? Tack på förhand

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s