Vinn väskor från Krusell!

DENNA TÄVLING ÄR AVSLUTAD

Get carried away. Nu tycker jag att vi drar igång fredagstävlingen! Denna gång kan du tävla om 5 trendiga väskor från Krusell. Väskorna är väldigt praktiska då du kan förvara kamera, mobil, nycklar eller kreditkort i dem. Vissa av dem innehåller även spegel!

 1. Vit väska med snyggt guldfärgat mönster. Innehåller ett stort fack.
 2. Rosa, qulitad väska med ett stort fack.
 3. Guldfärgad väska med ett stort fack och två kortfack. Innehåller även spegel.
 4. Vit, quiltad väska med ett stort fack.
 5. Stålfärgad väska med ett stort fack och två kortfack. Innehåller även spegel.

Allt du behöver göra för att vinna är att kommentera i detta inlägg och tala om vilken väska du vill vinna. De som dessutom länkar till tävlingen i sin blogg får två lotter i sitt namn, då vinnarna kommer att lottas fram. Du som länkar har då större chans att vinna. Använd denna bild om du ska länka.

Tävlingen avslutas söndagen den 18 januari kl 23:59
Lycka till!

85 reaktioner till “Vinn väskor från Krusell!

 1. Hej Maria!Jag är gärna med och tävlar, har länkat från min blogg om din tävling. Jag tycker nummer 4 var jätte söt. sajmona.blogg.se

 2. hej! jag är gärna med och tävlar! vinner jag vill jag gärna ha nummer5 men de spelar aktiskt ingen större roll 🙂 trevlig helg! /msquinn.blogg.se

 3. Jag är med och tävlar har även skrivit ett blogginlägg och länkat till dig. Om jag vinner vill jag ha nr 3. lifeisajungle.blogg.se

 4. åhå, kul med tävling!! alla var ju super fina.. vet inte vilken jag helst vill ha.. men jag väljer 1:an, grymt kul!ha det kanon maria!kram Nicolina

 5. Hoppas jag blir en av de fem,att du till mej en liten väska skickar hem.Jag väljer nog den vita först,eller nummer ett!En liten väska jag verkligen behöver,så jag kan ta den som blir över!!!!!!Susanne hoppas på tur!gotland@speedmail.se

 6. ohh den vita var oemotståndlig skulle vekligen behöva en mobilväska min mobil kan inte stå still! jag tappar den helllaa tiden man behöver en mobilväska jag skulle gjärna ha den vita n.1

 7. otroligt fina väskor :)) fast jag gillade nog nr 3 extra mkt, den va väldigt fräsch. Jag undrar bara vad ska man göra för & vinna och ifall du kan, så kan jag väll få tips om vart du köpte den?:) så ifall jag inte vinne så skulle jag vilja köpa en likadan 🙂 // Lirije11@hotmail.com 🙂

 8. Åh, det är gånger som dessa som man önskar att man hade en blogg 😉 Men turen är ju till för att testas så jag är gärna med och tävlar med en lott iaf 😀 Väska nr. 5 fick mig på fall från första ögonkastet, så himla snygg. Den skulle få bli min partner in crime under långa partynätter. Jag lovar, vi skulle inte få det tråkigt tillsammans!Mvh Emilia U (emilia.utsi-wallin@hotmail.com)

 9. Jag vill vara med:)jag skulle vilja ha den silvriga eller rosa:)Ha en fin veckakolla gräna in min blogg och tyck till om min nya klänning:)Ha de fint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s