Foundation eller puder?

L´oreal, ca 150 kr. Kanebo, ca 300 kr.

Jag har under de senaste 5 åren använt samma märke när det kommer till puder, nämligen Kanebos Total finish. Det är en fantastisk produkt som lämnar ett jämnt och fint resultat. Huden ser i princip retuscherad ut efter applicering, samtidigt som den ser väldigt naturlig ut. Den senaste tiden har jag varit lite sugen på att testa en foundation och blev rekommenderad att köpa budgetversionen True match från L´oreal. Testade den idag och resultatet blir jämnt och snyggt, dock är produkten inte så täckande. Pudret från Kanebo täcker jättebra, så bra att jag ibland skippar concealer under. Vill du köpa ett effektivt puder, satsa då på Kanebo, annars är True match foundation från L´oreal ett bra budgetalternativ!

9 reaktioner till “Foundation eller puder?

  1. I.D.s smink är bäst! Det är som ett puder, när man applicerar blir det som en foundation som täcker till 100%:D test it, du kommer inte vilja ha något annat sen!

  2. Bra med tips, måste själv ta och leta efter ett. Själv brukar jag inte använda foundation eller puder så ofta, eftersom de jag har prövat mest känns kladdiga och allt för täckande på mig. Det ser bra ut på morgonen, men när jag kommer hem… No-no.

  3. Eller så använder man mineralsmink och slipper välja 🙂 http://www.everydayminerals.com är ett hett tips, med deras intensive-formula får du all täckning du någonsin kan vilja ha men ändå ett naturligt utseende OCH det är bra för huden! Som ett Kinderägg, typ. Tre önskningar i ett.

  4. Ajaj Maria! Jag använde också True Match ett tag och tyckte först att den var superbra. Men…efter ett tag sätter den igen porerna och man märker tydligt att det är en väldigt billig och oljig produkt som egentligen förstör huden mer än gör den snygg :S. Flytande budgetfoundations har ju nästan alltid den effekten tyvärr, plus att de inte sitter länge/bra.Sedan gick jag över till I.D, som någon här över redan har nämnt. Och vilken skillnad! Man kan variera täckningsgrad själv, man får ett naturligt resultat och man känner verkligen hur huden blir omhändertagen och mår finfint!

  5. Jag har alltid använt Cliniques produkter, men tänkte variera mig lite och provade L´oreals True match en gång, men gillade den inte riktigt. Den är så tjock och kletig tycker jag, men resultatet blev ganska bra.Gick tillbaka till Clinique igen, för där vet jag vad jag får, men har aldrig provat Kanebo, hur är det? har du provat Cliniques puder?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s