Pretty in pink

Baaaah, är så trött på vintern, jag vill ha vår! Det är sällan jag har en outfit i en och samma färg, men idag gör jag ett undantag. Hur fina är inte plaggen här ovan? Jag vill ha allt! Och eftersom det är fredag idag så ska man ju vara lite sådär extra fin 🙂 Klänningen är ett snyggt exempel på vad för typ av volanger jag gillar! Ikväll blir det dock myskväll med filmerna PS I Love You och Stolthet och fördom. Vad gör du ikväll?

7 reaktioner till “Pretty in pink

  1. Jo känner också längtan efter vår! Det blev plötsligt så tydligt då jag tittade på mitt nagellack och såg färgen som jag älskade i höstas (you don’t know jaques eller typ nåt sån’t, en grå/brun färg)och så såg jag framför mig ljusrött!! Ja Ja jag vill ha ljusrött! Haha! Ett första vårtecken….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s