Aishwarya Rai

Enligt mig är Aishwarya Rai tveklöst en av världens vackraste kvinnor. Hon kommer från Indien och vann Miss World 1994. Sedan dess har hon setts i många indiska filmer och internationella reklamkampanjer. Hon hade även en av huvudrollerna i den brittiska filmen Bride & Prejudice (en av mina favvisar). Anyway, på filmpremiären av Rosa Pantern 2 i New York, hade hon på sig en svart, smickrande klänning. Såg att H&M säljer en snarlik variant!

3 reaktioner till “Aishwarya Rai

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s