H&M säljer inredning

Idag har H&M Home premiär! Det innebär att textilier och andra inredningsprylar numera ingår i butikskedjans sortiment. Dock vet jag inte om det är alla fysiska butiker som får in varorna. I så fall finns de tillgängliga i webbutiken istället. Jag kikade in på sidan tidigare idag och utbudet består mest av basvaror men även några guldkorn. Det är bra priser och du hittar grejer till sovrum, vardagsrum, badrum och kök. Vad tycker du om utbudet?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s