Vinn mirakulös hårinpackning från Aussie!

Hej alla!
Eftersom jag var så himla trött igår så orkade jag inte sitta framför datorn. Men nu kommer tävlingen äntligen upp! Tre av mina läsare kan alltså vinna var sin hårinpackning från Aussie!
Jag fullkommligt älskar detta märke. Det är tveklöst det bästa jag testat någonsin! I vanliga fall brukar jag ha i massa produkter i håret efter att ha duschat, detta behövs inte längre! Ni kan alltså vinna 3 st:
Aussie 3 minute Miracle Reconstructor, 250 ml, värde 125 kr
DENNA TÄVLING ÄR AVSLUTAD!
Allt du behöver göra för att vinna är att kommentera i detta inlägg. De som dessutom länkar till tävlingen i sin blogg får två lotter i sitt namn, då vinnarna kommer att lottas fram. Du som länkar har då större chans att vinna. Använd denna bild om du ska länka. Tävlingen avslutas måndagen den 23 februari kl 23:59. Lycka till snygging!

87 reaktioner till “Vinn mirakulös hårinpackning från Aussie!

  1. O, det finns ingen i världen vågar jag påstå som har lika mycket problem med sitt hår. Det är tjockt, frissigt och som någon kallade det så hemskt i skolan en gång ”svintohår”. Vill gärna gärna prova den här mirakelprodukten!/Gigi

  2. En perfekt tävling då jag är på jakt efter en BRA hårinpackning då jag ska blondera håret nu till våren, är absolut med och tävlar! 🙂

  3. Åh, det vore verkligen kul att prova på en ny hårprodukt (som förhoppningsvis passar och får hårbotten att må bra).Jag ger mig in i leken för första gången…why not! :o)Har ingen blogg…men tycker om dig en massa! *Fjäsk* ;o) (Fast det är förvisso sant…hihi).P&K / Eli

  4. Det låter verkligen GALET bra!! 😀 Mitt hår är rätt torrt och slitet! Så behöver verkligen ett mirakel! haha.Har länkat till dig nu ;D

  5. Hoppas att vinst-lotten faller på mig, mitt hår ser ut som en sliten skurmopp.Vill få lite ordning på oredan…(har testat massor men inget har hjälpt).Kram Nettan i Hälsingland.

  6. Hej hej!!mitt hår skulle nog behöva nån dunder kur av nåt slag!!hoppas på vinst!har tyvärr ingen blogg att länka iKram Lisa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s